Schelă industrială multidirectională

Pentru lucrările de montaj schelă Cirasico utilizează sistemul de schelă Afix din oţel galvanizat. Acest tip de schelă multidirecțională prezintă un sistem de prindere cu rozetă în 8 direcții şi este utilizată în diferite proiecte de construcții din industria petro-chimică, aeronautică, pe șantierele navale sau în alte construcții cu o geometrie deosebită. Sistemul modular de schelă ne permite execuţia unor tipologii variate de schele, de complexitate ridicată, fie că este vorba de schele exterioare sau schele interioare, schele suspendate, schele mobile. 

Avantajul acestui sistem este acela că se pliează pe toate aplicațiile și, având un număr redus de componente, este simplu, ușor și durabil, respectand cele mai exigente standarde de siguranţă. Sistemul dispune de Certificat de Produs conform Normelor Europene.

Experienţa acumulată în proiecte de anvergură din domeniul industrial, personalul calificat, volumul de peste 30.000 mc de schelă proprie şi raspunsul prompt la solicitările clienţilor fac din Cirasico partenerul de încredere pentru orice proiect de executie schelă.

   afix